Waarom hulp met

exporteren werkt:

een ánder geluid  

Exporteren met hulp van Dutch Export Solutions. Drempels verlagen, bruggen slaan, wereldwijd deuren openen. Jouw bedrijf onder de juiste aandacht brengen. Een beetje onconventioneel zijn, minder bescheiden: ‘Be good and tell it’. Vanuit de eigen kracht van je onderneming.

‘Rechtstreeks contacten leggen in het buitenland is écht eenvoudiger dan je denkt’.

Rechtstreeks voorstellen

We stellen samen na een korte en intensieve voorbereiding je onderneming rechtstreeks voor.

Lees meer

En leggen op deze manier directe contacten met potentiële klanten en zakenpartners.  Altijd met oog voor de belangen van alle partijen en gericht op de langere termijn.

Waarom samenwerken met Dexss?

Omdat het telt thuis te zijn in zowel de wereld van techniek als milieu. Bekend zijn met prototyping, proofs of concept …

Lees verder

… validaties, product lanceringen en project management. Weten wat er bij komt kijken om onderscheidend te zijn met technologie en (het creëren van) voorsprong door innovaties op waarde kunnen schatten.

En als ondernemer zelf veel ervaring hebben met inter-nationale (eind)klanten en instanties, met tussenpartijen en het overbruggen van cultuurverschillen.

Missie

Impact en ruimte creëren voor de milieutechnologie- en maakindustrie. De blik verruimen naar meer internationale mogelijkheden door middel van rechtstreekse acquisitie.

‘Je staat er iedere keer weer versteld van hoe nieuwsgierig de ander is naar jouw onderneming en oplossingen.’

Visie & waarden

Kansen omzetten in concrete oplossingen voor jouw klanten. Door wat minder conventioneel en bescheiden te zijn. 

Techniek verdient ...

meer podium, onze samenleving kan niet zonder. Uitdagingen worden ermee opgelost of ten minste kleiner gemaakt. Weet voor wie en waarvoor je welke oplossing biedt, waarom en wanneer. Dan blijft het niet alleen bij een mooi produkt of idee.