Waarom wat hulp met meer verkopen of  exporteren werkt  

Meer verkopen of exporteren. Dutch Export Solutions helpt bruggen slaan, drempels verlagen, deuren openen. Jouw bedrijf nog verder onder de aandacht brengen. Met een wendbare acquisitie aanpak vanuit de kracht van je onderneming. Een beetje onconventioneel, iets minder bescheiden.

‘In samenwerking contacten leggen met potentiële klanten is eenvoudiger dan je denkt’.

Rechtstreeks contact leggen

We stellen na een zorgvuldige voorbereiding je onderneming rechtstreeks voor.

Lees meer

Met deze gezamenlijke inspanning leggen we directe contacten met potentiële klanten en zakenpartners.  Altijd met oog voor de belangen van alle partijen en gericht op de langere termijn.

Waarom Dexss?

  • samenwerken is de sleutel: luisteren, spiegelen en met het team gecommitteerd aan de slag
  • feedback en successen kunnen delen én vieren
  • thuis in de industrie en o.a. (milieu)techniek 
  • veel ervaring met prototyping, proofs of concept, validaties, produkt lanceringen, projectmanagement
Meters gemaakt met business development ...

… met wat er bij komt kijken om in de markt onderscheidend te zijn met technologie. Onder meer vanuit octrooi ervaring (het creëren van) voorsprong door innovaties zowel commercieel als technisch op waarde kunnen schatten.

Zelf ondernemer met een brede ervaring met internationale (eind)klanten en overheidsinstanties, met tussenpartijen en het overbruggen van cultuurverschillen.

Missie

Impact en ruimte creëren voor de milieutechnologie- en de maakindustrie. Meer (internationaal) verkopen door ‘de koek groter te maken’ met de inzet van wendbare (‘agile’) acquisitie.

‘Je staat er iedere keer weer versteld van hoe nieuwsgierig de andere partij is naar jouw onderneming en oplossingen.’

Waarden & Visie

Kansen omzetten in concrete oplossingen. Nu en dan buiten de gebaande paden. Respectvol, zodat deze acquisitie benadering ook past bij jouw onderneming en waar jij voor staat. 

Techniek verdient ...

meer podium, onze samenleving kan niet zonder. Uitdagingen worden ermee opgelost of ten minste kleiner gemaakt. Weet voor wie en waarvoor je welke oplossing biedt, waarom en wanneer. Dan blijft het niet alleen bij een mooi produkt of idee.