Waarom expert advies met verkopen en exporteren werkt

Meer verkopen en exporteren. Dutch Export Solutions helpt bruggen slaan, drempels verlagen, deuren openen. Met een wendbare acquisitie aanpak klantoplossingen van je bedrijf onder de aandacht helpen brengen. En door een beetje onconventioneel te zijn.

Rechtstreeks contact leggen

We stellen na een zorgvuldige voorbereiding in relatief korte tijd je onderneming rechtstreeks voor.

Met deze gezamenlijke inspanning leggen we directe contacten met potentiële klanten en zakenpartners. Altijd met oog voor de belangen van alle partijen en gericht op de langere termijn.

Missie

Impact en ruimte creëren voor de milieutechnologie- en maakindustrie. Meer (internationaal) verkopen door ‘de koek groter te maken’ met een wendbare (‘agile’) acquisitie aanpak.

‘Je staat er iedere keer weer versteld van hoe nieuwsgierig de andere partij is naar jouw onderneming en oplossingen.’

Waarom Dexss

  • Samenwerken is de sleutel: luisteren, vragen stellen, spiegelen met je team, energiek, gedreven
  • Feedback en successen kunnen delen én vieren
  • Thuis in o.a. de maakindustrie en (milieu)techniek
  • Veel ervaring met prototyping, proofs of concept, validaties, produkt lanceringen, projectmanagement

Meters gemaakt met business development met wat er bij komt kijken om in de markt onderscheidend te zijn met technologie. Onder meer vanuit octrooi ervaring (het creëren van) voorsprong door innovaties zowel commercieel als technisch op waarde kunnen schatten.

Onafhankelijk, met een brede ervaring met internationale (eind)klanten en overheidsinstanties, met distributeurs, system integrators, intermediairs en het omgaan met cultuurverschillen.

Waarden & Visie

Kansen omzetten in concrete oplossingen. Nu en dan buiten de gebaande paden. Respectvol, zodat deze benadering ook past bij jouw onderneming en waar jij voor staat. 

Techniek verdient meer podium, onze samenleving kan niet zonder. Uitdagingen worden ermee opgelost of ten minste kleiner gemaakt. Weet voor wie en waarvoor je welke oplossing biedt, waarom en wanneer. Dan blijft het niet alleen bij een mooi idee of produkt.